4 gratis billedbehandlingsprogrammer

Nettet er en stor legeplads. Der er plads til alle, især os der har en kreativ sjæl kan finde meget underholdning på nettet.

Her på siden vil jeg lege lidt med billeder, fotos og internettes mange muligheder for at redigere og bygge billeder og collager.

Det hele meste vil være online og det meste vil være gratis.

Lad os springe ud i det med 4 gratis muligheder for at redigere billeder online.

Gratis billedbehandling online foto redigering med ppicmonkey, pixlr, photoshop, ipiccy

Gratis programmer til at redigere billeder og fotos online – Pickmonkey, Ipiccy, Photoshop og Pixlr

Alle programmerne har hver deres egenskaber og alt efter temperament og behov vil det være forskelligt hvilken en der bliver din favorit.

1
Picmonkey

Giver dig mulighed for online at lave collager og redigere billeder med – vel nok nettets mest populære online fotoredigerings program i skrivende stund.
Picmonkey har rigtig mange retouching funktioner, men mange af dem er kun med i betalingsdelen.

2
Pixlr

Pixlr består af flere forskellige online billedbehandlingsprogrammer, lige fra let til avanceret. Med Pixlr ved hånden behøver du ikke andre programmer til at redigere dine billeder, da Pixlr har det hele.

3
Photoshop Express Editor

Photoshop leverer et lækkert program, deres bedste funktioner kan her bruges online og ganske gratis. Photoshop er oser af lækkerhed på en anden måde end de andre programmer

4
iPiccy

Har rigtig mange effekter til dine billeder og klarer mange af de retouch funktioner som picmonkey tager sig betalt for.

Hvilken er din favorit? -eller den overhovedet med på listen?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge